SET’TEN YATIRIM ÇIKARMASI

SET’TEN YATIRIM ÇIKARMASI

SET’TEN YATIRIM ÇIKARMASI

SET’TEN YATIRIM ÇIKARMASI

Geride bıraktığımız haftada 25 kişilik iş insanı heyetiyle K.K.T.C’de önemli temaslar gerçekleştiren SET Grubu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve yeni seçilen Başbakan Faiz Sucuoğlu başta olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının da dahil olduğu önemli bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Turizm, inşaat, tarım ve eğitim gibi konu başlıklarında Ada’ya yapılabilecek yatırımların değerlendirildiği ziyarette Kıbrıs Türk Kalkınma Ajansı Başkanı ve KKTC Muhasipler Derneği de eşlik etti.

KAPALI MARAŞ’TAN MESAJ
Kıbrıs’ın Türk halkı için bir adadan çok daha fazlasını ifade ettiğine değinen SET Grubu Başkanı Alper ALVEROĞLU ve beraberindeki heyet, son dönemde sıkça gündeme gelen Kapalı Maraş bölgesine de ziyarette bulunarak; “Bu bölgenin ortak akıl ile yeniden küresel turizm atmosferine kazandırılması adına Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın almış olduğu sorumluluğu paylaşıyor ve Maraş’ın yeniden inşaâsının beraberinde yeni bir Turizm destinasyon olarak Antalya ile entegrasyonun sağlanması adına üzerimize düşen yatırım sorumluluğunu almak için hazırız” mesajını verdi. 

ANTALYA-KIBRIS ORTAK DESTİNASYON
İklim koşulları ve jeopolitik konum itibariyle Kıbrıs ve Antalya’nın birbirini tamamlayan iki önemli dinamik olduğunu belirten Alper ALVEROĞLU: “Türkiye’mizin Avrupa’ya ve Ortadoğu’ya açılan kapısı olan Antalya’mız ile Kıbrıs’ın tek potada bir Turizm Master Planı geliştirmesinin her iki bölge için de çok değerli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

ANTALYA’YA DAVET 
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve yeni seçilen Başbakan Faiz Sucuoğlu SET Grubunun Ada’ya ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade ettiler. Programın diğer ayağını Antalya’ya taşımak istediklerini ifade eden Başkan ALVEROĞLU, Ersin Tatar ve Faiz Sucuoğlu’nu Antalya’ya davet etti.

YATIRIMA DAVET 
Tarım, turizm, sağlık ve eğitim konusunda KKTC’nin potansiyeline değinen Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Kamacıoğlu ise SET Grubu Başkanı Alper ALVEROĞLU ve beraberindeki iş insanlarını Kıbrıs’ta yatırım alanlarının geliştirilmesi konusunda davette bulundu.

#set